Workshop Lumina Spark met paarden

Workshop geen angst meer voor paarden

Locatie Stal de Vries Den Ilp
Lengte van de workshop 1 dagdeel
Datum op aanvraag
Kosten € 90,00 (excl. 21% btw)

Ik kijk met veel plezier en voldoening terug op deze workshop. De feedback van de paarden was geen ontkomen aan. Zelden zo snel tot inzicht gekomen over mijn lichaamstaal. Patricia en Jan weten een ontspannen en veilige sfeer te creëren met veel humor. Dit heeft mij over de drempel heen geholpen om mij kwetsbaar op te stellen en heb ik een flinke stap gemaakt om echt in contact te zijn met het publiek. Zeer waardevol. Dank, Patricia en Jan!

– Tamara

De workshop Sprekend & Zwijgend Leiderschap was voor mij een bom van wauws en… vraagtekens. Wauws van de interactie met de prachtige paarden, bij de geweldige tekst- en spreektips van Patricia, bij de mooie verhalen van andere deelnemers. Jan creëert vraagtekens. Hij zegt alleen wat hij ziet en voelt. Zonder tips, zonder uitleg, zonder oordeel. Op dat moment, kon ik niet zeggen wat het voor me betekende. Dat was best frustrerend bij thuiskomst. Maar het is eigenlijk heel simpel: het resoneert door. Ik voel dat deze hele ervaring mij nog steeds ontwikkelt. Ik heb een heel vernieuwd bewustzijn als ik praat of spreek.  Jan en Patricia en de paarden zijn fantastisch en bieden een fantastische dag in een leuke omgeving. Maar waar je mee naar huis gaat spant pas echt de kroon.

-Paul

Wilt u meer informatie?