De Coaches en Trainers van Stijg Coaching

Jan de Vries

Jan is bedrijfskundige, business coach en teamcoach. In zijn praktijk maakt hij veelvuldig gebruik van Paardencoaching. Wanneer de vraag en situatie hier om vraagt zullen er sessies zijn  zonder Paardencoaching . Door zijn ervaring als ondernemer te combineren met zijn bedrijfskundige kennis maken cursisten op een prettige en effectieve manier hun eigen ontwikkeling en groei door. Hij is een scherpe observator en een motivator. Zijn cursisten ervaren hem als een empathische begeleider en ontdekken met zijn hulp hun eigen authentieke en effectieve communicatiestijl. Als business coach en teamcoach begeleid Jan diverse soorten bedrijven, familiebedrijven, stichtingen, afdelingen van bedrijven en als onderdeel van trainingsprogramma’s van andere opleiders.

Jan heeft een MBA behaald bij Henley, onderdeel van Reading University.

teamdag teambuilding teamontwikkeling samenwerken blokkades leidinggeven

Manon van der Meer – Masseurs

Tot haar 24e leeft Manon vrijwel in en om het zwembad. Ze zwemt op internationaal niveau en dat brengt haar in 1996 tot de Olympische zomerspelen in Atlanta. Na haar opleiding technische bedrijfskunde beweegt zij als projectleider in de IT. Het blijkt eens te meer dat de behoefte aan ruimte om een ‘vrije slag’ te kunnen maken in haar DNA zit. Ze ervaart dat de olympische gedachte in het bedrijfsleven niet altijd wordt nageleefd. “Deze gedachte is, dat we niet alleen kunnen functioneren, We hebben de ander nodig, zonder een coach is het lastig progressie te boeken, zonder teamgenoten is het moeilijk om aan elkaar op te trekken en het uiterste uit jezelf te halen. Zonder concurrentie is er geen wedstrijd en zonder jury weet jet niet of een wedstrijd eerlijk verloopt.  De beste mag winnen, het is een momentopname, je ervaart waar je verder kan kan werken om je te ontwikkelen”. Vanaf 2011 is Manon zich gaan richten op het coachen van individuen waarbij zij handelt in het hier en nu en zich richt op de positieve verandering met het oog op de toekomst. Nu is het de tijd om haar bedrijfskundige achtergrond, de mensenkennis die zij verder heeft uitgediept en haar ‘vrije slag’ los te laten in het bedrijfsleven. Dit is waar de mensen elkaar het grootste deel van hun dag doorbrengen. Manon haar missie is teams vanuit de olympische gedachte te laten werken, zodat er verbinding ontstaat, de medewerkers elkaar op natuurlijke wijze versterken, zodat er vol passie en enthousiasme aan het bedrijfsdoel wordt gewerkt.

  Kwaliteitsregister voor de equine assisted coach.

manon van der meer olympisch zwemmer paardencoach

Patricia Wouda

Patricia is politiek filosoof en communicatietrainer. Zij werkte als lobbyist en woordvoerder voor o.a. het CDA in de Tweede Kamer en verzekeringsmaatschappij Delta Loyd. Van 2006 tot 2014 was zij actief in de lokale politiek in Amsterdam. Zij heeft zich gespecialiseerd in retorica, beïnvloeding en debat. Zij werkt zelfstandig als lobbyist en geeft cursussen in debatteren, speechen en schrijven. Haar cursisten verlaten haar trainingen met direct toepasbare handvatten en een groter zelfvertrouwen.

Patricia Wouda

Ingrid Smit

Ingrid is trainer en (team) coach met een bedrijfskundige achtergrond. Zij heeft een schat aan ervaring op het gebied van praktische en doelgerichte communicatie, management en leiderschapstrainingen met behulp van NLP methodiek. Ingrid doet net dat stapje extra, houdt je een spiegel voor en zegt waar het op staat. Zij is een verbinder met een sterk inlevingsvermogen.

Ingrid verzorgt samen met de andere trainers bij Stijg coaching Communicatie-, Motivatie-, en Leiderschapstrainingen voor teams.

Ingrid heeft een MBA behaald bij Henley, onderdeel van Reading University.

Ingrid is internationaal gecertificeerd NLP trainer, ondermeer aangesloten bij het NTI NLP-Gilde.

.

Ingrid

Een coach helpt je te zien wat je niet kon zien, helpt je te horen wat je niet kon horen om uiteindelijk te zijn wat je altijd al wist dat je kon zijn.

(Alex Engel)

Het feit dat jij de baas bent, wil niet zeggen dat jij de bron van alle kennis bent.

(Jack Welch)

Wilt u meer informatie?