De foto boven deze pagina toont een oranje bank. Vind je de bank mooi, of juist niet ? Dit is voor een ieder weer anders. Door welke bril kijk je de wereld in?

Ieder mens ziet situaties anders. Dit perspectief wordt ontwikkelt door je opvoeding, je cultuur, ervaringen in het leven, je vrienden, etc. Al deze ervaringen vormen je perspectief.

Als coach ben ik een gelijkwaardig gesprekspartner. Ik luister, vraag, leef mij in, en probeer samen met jou tot de kern van je vraag van dat moment te komen.

Je veilig voelen, ervaring in het bedrijfsleven, een rustige en spirituele omgeving. Elementen die bijdragen aan de kwaliteit van de sessie.

Ik sta buiten de organisatie waardoor ik objectief naar jouw bedrijf en de omgeving kan kijken.

Een veilige omgeving, integriteit en discretie zijn van het allergrootste belang.

Tijdens de coachingsgesprekken komen onderwerpen als zelfreflectie, situaties op het werk, relatie werk vs thuis, motivatie, samenwerken, strategie, visie, toekomst, leiderschap, integriteit, interne politiek, etc etc, aan de orde

‘ Ik verbaas me nog steeds over de kracht van het coachingsproces. Het haalt die vaardigheden en talenten in het individu naar boven die voorheen verborgen bleven en lost problemen, die voorheen onoplosbaar leken, telkens weer op’

(John Russel, Managing Director, Harley-Davidson Europe, Ltd)

Does coaching work ? Yes. Good coaches provide a truly important service. They tell you the truth when no one else will.

(Jack Welch, former president of General Electric)

Wilt u meer informatie?