De Coaches en Trainers

Jan de Vries

Jan is bedrijfskundige, ondernemer en (team) coach. In zijn praktijk maakt hij gebruik van paarden. Door zijn ervaring als ondernemer te combineren met zijn bedrijfskundige kennis maken cursisten op een prettige en effectieve manier hun eigen ontwikkeling en groei door. Hij is een scherpe observator en een motivator. Zijn cursisten ervaren hem als een empathische begeleider en ontdekken met zijn hulp hun eigen authentieke en effectieve communicatiestijl.

Jan heeft een MBA behaald bij Henley, onderdeel van Reading University.

 Kwaliteitsregister voor de equine assisted coach.

Patricia Wouda

Patricia is politiek filosoof en communicatietrainer. Zij werkte als lobbyist en woordvoerder voor o.a. het CDA in de Tweede Kamer en verzekeringsmaatschappij Delta Loyd. Van 2006 tot 2014 was zij actief in de lokale politiek in Amsterdam. Zij heeft zich gespecialiseerd in retorica, beïnvloeding en debat. Zij werkt zelfstandig als lobbyist en geeft cursussen in debatteren, speechen en schrijven. Haar cursisten verlaten haar trainingen met direct toepasbare handvatten en een groter zelfvertrouwen.

Ingrid Smit

Ingrid is trainer en (team) coach met een bedrijfskundige achtergrond. Zij heeft een schat aan ervaring op het gebied van praktische en doelgerichte communicatie, management en leiderschapstrainingen met behulp van NLP methodiek. Ingrid doet net dat stapje extra, houdt je een spiegel voor en zegt waar het op staat. Zij is een verbinder met een sterk inlevingsvermogen.

Ingrid verzorgt samen met de andere trainers bij Stijg coaching Communicatie-, Motivatie-, en Leiderschapstrainingen voor teams.

Ingrid heeft een MBA behaald bij Henley, onderdeel van Brunel University.

Ingrid is internationaal gecertificeerd NLP trainer, ondermeer aangesloten bij het NTI NLP-Gilde.

.

Een coach helpt je te zien wat je niet kon zien, helpt je te horen wat je niet kon horen om uiteindelijk te zijn wat je altijd al wist dat je kon zijn.

(Alex Engel)

Het feit dat jij de baas bent, wil niet zeggen dat jij de bron van alle kennis bent.

(Jack Welch)

Wilt u meer informatie?