Testimonial Simone


Lieve Jan,

Afgelopen vrijdag had ik met jou een verassende 1 op 1.

Wij kennen elkaar al zo’n 13 jaar door de paarden. Mijn paard Pan Am is bij jullie beleerd en staat nog steeds op jullie fantastische stal, een betere plek kan ik mij voor hem niet wensen. Ik kan nog heel lang doorgaan wat een bijzondere plek jullie hebben voor de paarden, maar daarover gaat deze getuigenis niet.

In onze 1 op 1 nam je mij mee naar buiten voor een seccie coachen met paarden. Ik als paardenmeisje dacht dat moet geen probleem voor mij zijn. Maar wat was het bijzonder, de 2 paarden Siem en Casper staan los in de longeercirkel maar wilde niet uit hun zelf met mij mee lopen. Erg frustrerend als je denkt dat doe ik wel even. Jan staat heel rustig op de achtergrond en kijkt wat er gebeurt. In dit geval dus niet gebeurt. Uiteindelijk laat Jan mij wat ontspanningsoefeningen doen en tijdens deze oefeningen komen beide paarden uit hun zelf naar ons toe.

Hoe bijzonder is dat. Het is nu tijd om zelf weer contact te leggen met de paarden, helaas gebeurt er niets. Jan geeft aan, om met mijn rug naar de paarden te gaan staan en weer een ontspanningsoefening te doen, nu lijkt het wel te gaan lukken maar op het moment dat ik denk YES Siem komt eraan lijkt Siem te voelen dat het toch niet helemaal goed zit bij mij en loopt toch de andere kant op. Op dit moment kom ik tot bepaalde inzichten over mijzelf die ik liever niet deel maar wel als een rode draad door mijn leven lopen. Een heel bijzonder en emotioneel moment. Op het moment dat ik dat met Jan deel komt Siem in een rechte lijn op ons aflopen, kennelijk voelde het voor hem goed. Nadien nog een keer dezelfde oefening gedaan en ja hoor ook Casper uiteindelijk naar mij toegekomen.

Het bijzondere van deze coach sessie was, dat Jan heel rustig op de achtergrond is en met kleine aanwijzingen mij blijkbaar tot inzichten laat komen die ik zelf niet bedacht had. Jan observeert mij en de paarden en kijkt wat de interactie is van de paarden.

Kortom ik kan iedereen aanraden om bij Jan en de paarden een coachsessie te doen. Een zeer bijzonder ervaring.

Dank je wel Jan, Casper en Siem.

Liefs,
Simone

Administratiekantoor Pronk & Alleman

Wilt u meer informatie?