Ondernemer

De sessie heeft meer bij me losgemaakt dan ik van tevoren had verwacht en me aan het denken gezet over mijn eigen gedrag. En dat is volgens mij precies wat Jan voor ogen heeft met zijn coaching.

Van tevoren dacht ik het allemaal wel te weten. Hoe moeilijk kan het zijn om de paarden te laten doen wat ik wilde. Als ruiter ben je immers de leider. Dat vraagt om duidelijke en consequente communicatie met je paard. Maar tot mijn verbazing bleek de communicatie met de paarden tijdens de coaching sessie van een totaal ander kaliber. Nu zat ik niet op het paard maar stond ik er naast. Plotseling ging het niet meer over leiderschap maar over onvoorwaardelijk vertrouwen en erkenning.

Jan en met name zijn paarden, hebben me laten inzien welk effect mijn gedrag op mijn omgeving kan hebben en hoe niet bewust ik daarvan was. Door niet te oordelen en slechts te observeren, maakte Jan subtiel duidelijk wat er gebeurde. En omdat paarden primair reageren, merkte ik direct verschil nadat ik mijn gedrag had aangepast.

Jan, wat een geweldige ervaring. Dankjewel hiervoor! Ik begrijp de toegevoegde waarde van jou en je paarden en dat deze vorm ook uitstekend werkt bij team coaching. Dus, wil je meer uit jezelf halen of zoek je een coach die je team beter laat functioneren en zoek je iets wat echt indruk maakt? Schakel dan Jan in.

P.