Individuele Coach Sessie

In december 2019 bij Stijg Coaching in Den Ilp een coach sessie gevolgd met Jan de Vries en Michael de Jong. Na een recente burn-out en privé problemen stond ik open voor hulp en ondersteuning maar wist eigenlijk niet wat ik kon verwachten. Stond onwennig en onzeker in het zand. De 2 paarden kwamen naar me toe en lieten me een uur lang niet meer alleen. Overdonderend en liefdevol. Ik vond het lastig op dat moment te omschrijven wat het met me deed. De dagen erna kwam veel boven en toen pas kon ik er rustig bij stil staan. Ik voel mij gezien en gehoord door zowel de paarden als door de coaches. Er zijn niet veel plekken waar je met je klachten heen kunt maar als mens gezien wordt. Het heeft me enorm geraakt. Alsof de paarden mij begrepen en ondersteunden. Een heel bijzondere dag op een bijzondere locatie.

R.