Workshop Lumina Spark met paarden

Workshop Lumina Spark met paarden

Wil jij ontdekken hoe anderen reageren op jou? Wil je weten hoe jij je eigen voorkeuren en talenten zo goed mogelijk kan inzetten? Wil je leren om de voorkeuren van anderen te herkennen en ook weten hoe je hiermee het beste om kan gaan? Dan is de de workshop Lumina Spark met paarden iets voor jou!

Tijdens deze workshop krijg je namelijk niet alleen inzicht in jouw eigen gedrag en voorkeuren, je gaat dit ook oefenen in de praktijk. We beginnen de dag met het ontdekken van de methodiek achter jouw eigen profiel. Dit zorgt ervoor dat jij jezelf nog beter leert kennen, maar ook dat je gedragsvoorkeuren en valkuilen van anderen gaat herkennen. Daarna gaan we een en ander in de praktijk brengen. Je oefent in een veilige omgeving, met hulp van paarden. De paarden spiegelen en reageren op wie jij bent. Paarden zijn kwetsbare dieren voor wie communicatie en duidelijk leiderschap van levensbelang zijn. Jij gaat de interactie aan met de paarden, via een of meerdere eenvoudige oefeningen. Wees niet bang, je gaat niet op het paard, het paard loopt los in dezelfde ruimte als jijzelf.

Deze dag wordt begeleid door twee coaches (Jan de Vries en Astrid van der Laan), zodat er voldoende tijd en aandacht voor iedereen is. Heb je een persoonlijke coachvraag? Dan nemen we daar ook uitgebreid de tijd voor.

Na de workshop Lumina Spark met paarden

  • Heb je jouw eigen persoonlijkheidsprofiel ontvangen
  • Herken je voorkeuren en kwaliteiten van anderen
  • Heb je geëxperimenteerd en ontdekt waar jouw kwaliteiten liggen
  • Kan je beter omgaan met (hoge) werkdruk
Locatie Stal de Vries Den Ilp
Lengte van de workshop Volledige dag, inclusief koffie/ thee, luxe lunch
Datum 14 maart 2020
Kosten € 398,00 (excl. 21% btw)

Tip: Upgrade jouw basisprofiel naar een uitgebreid profiel voor slechts € 119,00 (excl. 21% BTW). Het verschil tussen beide profielen is dat je met het uitgebreide profiel inzicht krijgt in jouw gedrag en voorkeuren op 3 verschillende niveaus: van nature, in het dagelijks leven en onder hoge druk. Dit geeft inzicht in je (verborgen) talenten en laat zien welk gedrag je wellicht heel veel energie kost. Daarnaast geeft het inzicht in jouw valkuilen als je onder hoge druk staat.

Het minimum aantal deelnemers voor deze workshop is vier. Bij minder deelnemers zullen wij de workshop verplaatsen of annuleren. Overigens werken we met kleine groepen, daarom zal het maximum aantal deelnemers bestaan uit 8.

Wil je deze workshop volgen met jouw team? Dat kan natuurlijk ook. Neem dan even contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden.

Ik kijk met veel plezier en voldoening terug op deze workshop. De feedback van de paarden was geen ontkomen aan. Zelden zo snel tot inzicht gekomen over mijn lichaamstaal. Patricia en Jan weten een ontspannen en veilige sfeer te creëren met veel humor. Dit heeft mij over de drempel heen geholpen om mij kwetsbaar op te stellen en heb ik een flinke stap gemaakt om echt in contact te zijn met het publiek. Zeer waardevol. Dank, Patricia en Jan!

– Tamara

De workshop Sprekend & Zwijgend Leiderschap was voor mij een bom van wauws en… vraagtekens. Wauws van de interactie met de prachtige paarden, bij de geweldige tekst- en spreektips van Patricia, bij de mooie verhalen van andere deelnemers. Jan creëert vraagtekens. Hij zegt alleen wat hij ziet en voelt. Zonder tips, zonder uitleg, zonder oordeel. Op dat moment, kon ik niet zeggen wat het voor me betekende. Dat was best frustrerend bij thuiskomst. Maar het is eigenlijk heel simpel: het resoneert door. Ik voel dat deze hele ervaring mij nog steeds ontwikkelt. Ik heb een heel vernieuwd bewustzijn als ik praat of spreek.  Jan en Patricia en de paarden zijn fantastisch en bieden een fantastische dag in een leuke omgeving. Maar waar je mee naar huis gaat spant pas echt de kroon.

-Paul

Wilt u meer informatie?